mediablogi ©Marju Aavikko

 


 

Marjutus-median
mediablogi

Mediablogi kokoaa ajatuksia mediakulttuurista ja mediapalveluista kissahahmoisen maskotin vetämänä. Mouruksi nimeäni maskotti muistuttaa siitä, että vaikka mediablogi juoksuttaa asiavetoista tekstiä, asenne ei ole haudanvakava.

Mediablogi ja sen neljä kategoriaa:

inspiraation jäljillä

Inspiraation jäljillä -kategoria on uteliaasti olennaisen äärellä: ilman inspiraatiota tekeminen on tuskaisen nihkeää ja takkuaminen hellittää vasta uusien ajatusten myötä? Tule mukaan etsimään ja löytämään uutta inspiraatiota »

Ihanaa historia havinaa, inspiraatiota ja oppia menneiltä ajoilta! Sitä kaikkea löytyy mediahistorian kategoriasta, joka katsotaan taaksepäin viestinnän, taiteen ja muotoilun innoittamana. Lue lisää

Mediakulttuurin kategoria iskee silmää elokuvien ystäville. Se rohkaisee etsimään ympäriltämme elokuvaviittauksia ja jakamaan niitä edelleen uusissa yhteyksissä. Katso lisää »

Markkinointiviestinnän kategoria keskittyy pääosin digitaaliseen ympäristöön ja väittämään, jossa ”Kaikki viestintä on markkinointia ja kaikki markkinointi viestintää”. Tutustu lisää!

Mediablogi jatkuu

Sivuston etusivulta löydät vastauksia siihen, miksi mediablogi on kasvanut juuri yllä olevien teemojen ympärille. Kaikki ajatukset ja huomiot koskien sivuston sisältöä tai käytettävyyttä ovat aina tervetulleita, joten ota toki yhteyttä ».

Mediablogi somessa

Instagramissa Mouru-katilla on oma tilinsä: sen kautta olet varmimmin selvillä siitä, milloin seuraavan blogitekstin ilmestyy.
Ei uteliaisuus kissaa tappanut – uteliaisuus piti sen liikkeessä!