mediablogi ©Marju Aavikko

 


 

Marjutus-median
mediablogi

Mediablogi kokoaa ajatuksia mediakulttuurista ja mediapalveluista kissahahmoisen maskotin vetämänä. Mouruksi nimetty maskotti muistuttaa siitä, että vaikka mediablogi juoksuttaa asiavetoista tekstiä, asenne ei ole haudanvakava.

Mediablogi ja sen neljä kategoriaa:

inspiraation jäljillä

Inspiraation jäljillä -kategoria pyrkii uteliaasti olennaisen äärelle. Ilman inspiraatiota meno on helposti nihkeää ja takkuaminen hellittää vasta uusien ajatusten myötä. Tule mukaan etsimään ja löytämään uutta inspiraatiota »

Hurmaavaa historian havinaa, uutta kipinää ja oppia menneiltä ajoilta. Tätä löytyy mediahistorian kategoriasta, jossa katsotaan taaksepäin viestinnän, taiteen ja muotoilun innoittamana. Lue lisää

Mediakulttuurin kategoria iskee silmää erityisesti elokuvien ystäville. Se rohkaisee löytämään elokuvaviittauksia ja jakamaan niitä edelleen uusissa yhteyksissä. Katso lisää »

Markkinointiviestinnän kategoria keskittyy digitaaliseen ympäristöön ja väittämään, jonka mukaan ”Kaikki viestintä on markkinointia ja kaikki markkinointi viestintää”. Tutustu lisää »

Mediablogi jatkuu

Sivuston etusivulta löydät vastauksia siihen, miksi mediablogi on kasvanut juuri yllä olevien teemojen ympärille. Kaikki ajatukset ja huomiot koskien sivuston sisältöä tai käytettävyyttä ovat aina tervetulleita, joten ota toki yhteyttä ».

Mediablogi somessa

Instagramissa Mouru-katilla on oma tilinsä: sen kautta olet varmimmin selvillä siitä, milloin seuraavan blogitekstin ilmestyy.
Ei uteliaisuus kissaa tappanut – uteliaisuus piti sen liikkeessä!