artikkelien avainsanalista


Työelämätaidot arjen haasteissa

Tarvitsemme kaikki työelämätaitoja niin yksilöinä kuin ryhmänä. Työelämätaidot ovat se pääoma, jonka avulla onnistumme yhdessä ja kehitymme eteenpäin. Useissa työelämätaitoja kokoavissa listauksissa toistuvat kyky oppia, luovuus ja kommunikaatiotaidot. Oppiminen ja inspiraation löytäminen » ovat myös tämän blogin kantavia teemoja.


Työelämätaidot kunniaan

Kommunikaatio vaatii toimiakseen yhteisiä arvoja. Blogiteksteissä aihetta on käsitelty yhteisöllisyyden osalta. Yhteisöllisyys ja yhteiset arvot » ovat omiaan tukemaan hyviä työelämätaitoja. Yksilöiden ja yhteisöjen ohella organisaatioiden tulisi vahvistaa  työntekijöidensä kehittymismahdollisuuksia tulevaisuuden tarpeita » silmällä pitäen. Tärkeitä työelämätaitoja tarvitaan ajassa, jossa digitalisaation kehitys » on tuonut nopeasti mukanaan myös tekoälytyökalujen haasteet ja mahdollisuudet » tekemistämme helpottamaan. Tutustu lisää tulevaisuusajattelun kehittymiseen ».


Kannustaen kohti seuraavaa muutosta

Tekstin alussa listatut työelämätaidot liittyvät vahvasti muutoksessa selviytymiseen. Haastavuudesta huolimatta muutos auttaa meitä jämähtämästä rutiineihin ja entisiin toimintamalleihin. Muutos vaatii katsomaan eteenpäin, löytämään intoa uuden oppimiseen ja etsimään erilaisia ratkaisuja.


Tarvitsemme avuksemme luovaa ajattelua », elinikäistä oppimista » ja ymmärrystä siitä, että etenkin tulevaisuuden työelämän haasteissa tarvitsemme toisiamme. Hyvät työelämätaidot ovat pohja yhteisymmärrykselle. Yhteisymmärrystä puolestaan tukee selkeä viestintä ja aito vuorovaikutus. Tutustu tarkemmin strategiseen viestintään ».


Alta pääset tutustumaan blogin työelämätaitoja sivuaviin teksteihin. Kaikki sisällöt löydät kootusta mediablogi etusivulta ». Motivoidaan itseämme, tsempataan toisiamme ja opitaan uutta!


Read more about the article Strateginen viestintä
timanttinen strateginen viestintä

Strateginen viestintä

  • Lukuaika:15 mins read

Strategisella viestinnällä lisää inspiraatiota ja timanttisia tuloksia. Katso kuinka viestintää tehdään suunnitelmallisesti, vuorovaikutuksellisesti ja onnistumisia arvioiden.

Jatka lukemistaStrateginen viestintä