artikkelien avainsanalista

Tarinankerronta luolansuulta digiajalle

Tarinankerronta on brändinmarkkinoinnin » ja tunteisiin vaikuttamisen » perustyökalu. Tarinoiden synnyttämien mielikuvien avulla ohjataan lukijan, ostajan tai palvelun käyttäjän päätöksiä ja mielenkiintoa. Sivustolla löytyy useita brändiesimerkkejä, joissa tarinankerronta ja tarinat ovat rakentavat mielikuvia kohteestaan. Jokaisella brändillä on omanlaisensa tarina kerrottavanaan, joskus jopa useita toisiaan tukevia. Tutustu lisää mm. Ankan ja pojan tarinaan » Hyvä Brändi -sivulla tai suomalaisten Kahvibrändien » tarinoihin.

Visuaaliset tarinankertojat » ovat saaneet aivan oman tekstinsä ja visuaaliseen viestintään » keskitytään  tehokkaan oppimisen yhteydessä. Oppimista ja tarinankerrontaa edustavat parhaimmillaan YouTube-videoiden » lisäksi erilaiset äänisisällöt. Lue lisää podcasteista ».

Videomainonta brändin rakentamisessa » kokoaa tarinankerronnan yhteen edellä mainituista teemoista ja hyvän brändivideon anatomiaan » tutustutaan palkitun mainosvideon analyysissa.

Tarinoiden voima välittyy parhaimillaan elokuvien parissa. Lue lisää siitä, kuinka klassikkoelokuvat » ovat osanneet hyödyntää tarinankerronnassa mm. kontrastin voimaa.

Oma lukunsa on kotisivujen sisällöntuotanto, jossa sisällöt kulkevat koko sivustoprojektin punaisena lankakana. Katso lisää sisältösuunnittelusta » ja viestien muotoilusta verkkosivuille!