artikkelien avainsanalista


Virtuoosit mediassa ja taiteessa

Virtuoosit nousevat esiin tämän blogin teksteissä tuon tuostakin. Vahvimmin virtuoosit esiintyvät mediakulttuurin » ja mediahistorian » tekstikategorioissa. Näiden aiheiden parissa on mahdollista oppia lisää tai löytää uutta inspiraatiota mestarien jäljissä. Blogiteksteissä näitä oman alansa virtuooseja tarkastellaan joko kyseisen aihepiirien esimerkkinä tai mestariin tutustutaan tarkemmin.


Alla joukko erityisosaajia, taitureita tai tähtiä, jotka vilahtavat blogin teksteissä. Sulassa sovussa kisaavat niin kuvitteelliset kuin tosielämän sankaritkin – kaikki alansa huippuja. Tutustu virtuooseihin blogin sisällössä tai lähetä vinkkiä » mestarista, joka mielestäsi kaipaisi huomiota tai lähempää tarkastelua. Löydetään yhdessä lisää!


Blogin valitut virtuoosit


Read more about the article Design tuotteet
desing-tuoteet vuosikymmeneltä toiselle

Design tuotteet

  • Lukuaika:12 mins read

Muotoilun historia jatkuu modernin teollisen muotoilun merkeissä. Design-tuotteet ja muotoiluesimerkit kattavat ajan 1960-luvulta aina tähän päivään.

Jatka lukemistaDesign tuotteet
Read more about the article Muotoilun historia
muotoilun historian aikajana

Muotoilun historia

  • Lukuaika:19 mins read

Kattava kooste muotoilun historiasta 1800-luvun lopulta aina 1950-luvun loppuun. Aikamatkaa yhdistää luovuus, uraauurtavuus ja nostalgia. Hyppää mukaan!

Jatka lukemistaMuotoilun historia