Infograafi välittää tietoa

Infograafi on tarinankerrontaa kuvallisessa muodossa. Infograafilla voi tiivistää valitusta aiheesta keskeisen tiedon visuaaliseksi esitykseksi, joka on helppo välittää eteenpäin. Hyvä infograafi palvelee katsojaa selkeällä sekä kiinnostavalla visualisoinnilla ja kertoo tarinansa ytimekkäästi. Parhaalla infograafilla voi kiteyttää vaikeaselkoisenkin aiheen vaivatta ja nopeasti omaksuttavaksi.

Visuaalinen viestintä on tehokasta, sillä kuvien avulla opimme ja muista enemmän. Tutustu tarkemmin tehokkaaseen oppimiseen ».  Käsitekartta selventää laajojakin kokonaisuuksia ja visuaalinen esitys voi olla työkalu sellaisenaan, kuten Strategyzerin arvontuottoanalyysi ».  Infograafilla voi myös kuvata koko blogin sisällön, kuten elokuvan kissatarinat » -tekstissä. Katso lisää!


Infograafit työkaluna

Lukuisia muita esimerkkejä infograafeista löydät sivuston omalta Pinterest-taululta ». Infograafit ovatkin varma tapa tutustua aiheeseen kuin aiheeseen. Blogi pyörittää visuaalisia teemoja tuon tuostakin, joten lue lisää etusivulta ».


 

Arvontuotto ja asiakaskokemus verkossa

Asiakaskokemus verkossa Arvontuotto ja asiakaskokemus verkossa Arvontuotto ja asiakaskokemus Arvontuotto ja asiakaskokemus ovat perusteltuja lähtökohtia mille tahansa palvelulle. Nyt arvontuottamista tarkastellaan verkkosivuston tai verkkopalvelun suunnittelun näkökulmasta. Verkossa kilpaillaan ennen kaikkea ihmisten ajasta. Suunnitteluvaiheessa on pohdittava mistä asiakasarvo ja digitaalinen asiakaskokemus muodostuvat ja millä keinoin niitä voi parantaa. Kivijalkamyymälöissä hyvä asiakaskokemus…

Jatka lukemista Arvontuotto ja asiakaskokemus verkossa
Kissatarinat eilen ja tänään
Elokuvien kissatarinat, Kedi ja Cats

Kissatarinat eilen ja tänään

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Mediakulttuuri
  • Lukuaika:4 mins read

Kissatarinat Kissatarinat eilen ja tänään Kissat esillä Kissatarinat mediakulttuurissa avaavat vuoden 2019. Kissoilla menee nyt lujaa. Silkkitassuille on tiedossa jotain uutta, jotain vanhaa ja joitain lämmiteltyä. Blogin kissatarinat käsittelevät syksyllä Suomen TV-ensi-iltaan tullutta hurmaavaa Kedi-elokuvaa ja tuoretta elokuvaversiota Cats-musikaalista. Lopuksi muistellaan infografiikan muodossa ikimuistoisia kissaleffoja. Kissatarinat seitsemästä silkkitassusta Vuodenvaihteen pyhät…

Jatka lukemista Kissatarinat eilen ja tänään